Ga naar de inhoud

Wat wij voor je kunnen doen

Je zit niet lekker in je vel. Je hebt last van spanning, fysiek of geestelijk. Of je loopt met je ziel onder je arm. Je hebt behoefte aan aanraking, aan heling, aan rust. Wij kunnen je hierbij helpen. Wij geven massages, maar zien dat alleen als een middel om jou te helpen. Wat wij bieden is een ervaring die je tot jezelf gaat brengen

Verbinding met jou

Niet de massagetechnieken staan bij ons centraal. Al beheersen we deze als geen ander, technieken zijn slechts een middel, geen doel. Centraal staat bij ons de verbinding. Door deze verbinding tussen de masseur en jij ontstaat iets dat boven de massage uitstijgt. Een gevoel van veiligheid, van geborgenheid, van vrijheid. De uitnodiging om dieper te duiken in je eigen lichaam en te zijn wie je wil zijn. Pure overgave.

Onze behandelingen

Het kiezen voor een massage kan een ontdekkingsreis zijn. Dus om je een beetje van dienst te zijn hebben we de keuze voor welke soort massages je zoekt eenvoudig gemaakt in de drie onderstaande keuzes. Maar je kunt het ons ook vragen. Of jezelf overgeven aan onze handen en aan het moment. Kijk maar wat je het meeste aanspreekt.

Kalm en helend.

Deze massage is gericht op het verminderen van stress, angsten en geestelijke spanning. Door zachte en helende bewegingen en technieken werken we aan complete ontspanning voor lichaam en geest. Een gekalmeerde glimlach van bevrijding is het gegarandeerde resultaat.

Intens en diep.

Deze stevige massage is gericht op pijn en ongemak bij spierklachten/spierspanning door stress of inspanning. Wij geloven niet in pijnlijke massages, maar bij deze massages zoeken we daar wel de grenzen van op. Na afloop voel je je fantastisch!

Geest en lichaam.

Deze behandeling is een op maat gemaakte combinatie van hypnotiserende massage- en gesprekstechnieken, meditatie, coaching. Zowel de geest als het lichaam wordt tot een ongelofelijk diepe staat van trance gebracht. Je ontwaakt als herboren.

Hieronder kun je direct online je afspraak boeken. Je mag uiteraard ook bellen, appen of mailen via de contactpagina. Ook als je eerst vragen hebt. Alle massages worden gegeven volgens de Algemene Voorwaarden.

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin