Meteen naar de inhoud

Over ons

Ontspannen Leiden is een massagepraktijk waar we aandacht hebben voor zowel je lichaam als je geest. We zijn begonnen als ‘gewone’ massagepraktijk voor klachtgerichte ontspanningsmassages. Maar gaandeweg zijn we steeds meer gaan beseffen dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Je kan dus niet het ene behandelen en het andere negeren. Of andersom.

Daarom geven we massages met aandacht voor de hele mens. Dat betekent ook dat we een massage niet meer zien als een technische handeling, maar als een proces van mens tot mens. Verbinding met een klant tijdens de massage staat daarbij centraal. Wij geloven dat verbinding met de ander het sleutelwoord is om van een massage een ervaring te maken. Een ervaring om in ondergedompeld te zijn, en diep in jezelf af te dalen om herboren terug te keren in het leven.

Jaco

Jaco, massage, Leiden, masseurIk ben Jaco de Kruijf, oprichter van Ontspannen Leiden, en masseur sinds 2015. Gelukkig getrouwd en vader van twee lieve, slimme en leuke dochters. Ik heb gewerkt in het onderwijs, in de cultuursector, in de jeugdzorg, tot ik besloot om voortaan anders te gaan leven. Kalmer, eenvoudiger en meer betrokken bij het individu. Massage is voor mij een manier om nader tot mijzelf te komen en aanwezig te zijn. Vanuit de rust en mindfullness die ik daarin ervaar geef ik mijn massages en draag ik dit over op de anderen. Mijn massages zijn aandachtsvol, gevuld met liefde, en met stevige aandacht voor lichaam en geest.

Naast Ontspannen Leiden heb ik een andere praktijk Massage voor U waar ik het accent meer op klachtgericht masseren leg. En ik heb een massageschool Massage in Beweging, waar ik mijn passie voor masseren deel met iedereen die wil leren masseren.

Genesis

Masseur GenesisMijn naam is Genesis, ik ben 27 jaar. Op jonge leeftijd merkte ik dat, ik aanleg heb voor masseren. Toen ik ouder werd groeide mijn passie en ambitie voor het geven van massage steeds meer. Voor mij is masseren meer dan verschillende technieken kunnen toepassen. Het is contact leggen met het lichaam en de persoon de welverdiende aandacht te schenken. Ik masseer van uit een holistische kijk, dit wil zeggen dat ik niet alleen stil sta bij de fysieke behoeftes maar ook bij de energetische en eventueel de emotionele behoeftes van de cliƫnt. Hierdoor voelt hij of zij zich op meerdere levels gezien en gehoord.

Doordeweeks volg ik de opleiding Social Work, en tot kort werkte ik in de thuiszorg. Dit heb ik met alle liefde gedaan, alleen merkte ik het laatste jaar dat het me meer energie kost dan het me oplevert. Masseren laadt mij juist op, dit maakt het plezier dat ik uit het werk haal alleen maar nog groter en dat ik energie overhoud voor mijn vele andere hobby’s.

Vacature masseur (m/v)

Spreekt onze filosofie en werkwijze jou aan? En ben je een ervaren masseur (m/v) die het leuk lijkt om bij ons te komen werken? Neem vooral contact op voor een kennismaking! Wij hebben altijd plek voor een extra paar handen die met veel vrijheid en plezier bij ons aan de slag mogen. We hanteren goede arbeidsvoorwaarden (op basis van ZZP of freelance) en zijn gericht op kwaliteit en ontwikkeling.