Ga naar de inhoud

Algemene Voorwaarden

Ontspannen Leiden is een onderdeel van Massage voor U en hanteert daarom dezelfde Algemene voorwaarden voor Massage voor U

1. Tarieven
De tarieven die u elders op deze website kunt vinden zijn inclusief 21% BTW. Deze kosten zijn te vinden op de pagina ‘Tarieven en openingtijden‘.

2. Online boeken
U kunt via deze pagina direct een afspraak boeken. Als u voor het eerst aanmeldt, wordt er een gebruikersnaam met wachtwoord aangemaakt, u krijgt hiervoor de gegevens per mail toegestuurd. Deze kunt u gebruiken om uw reservering te annuleren (tot 24 uur van te voren) en zal alleen gebruikt worden voor uw reserveringen. Hoewel we ons systeem goed bijhouden, is het mogelijk dat we contact met u moeten opnemen als de door u gekozen tijd overlapt. Wij laten u dit tijdig weten.

3. Betaling
U kunt de massage van tevoren betalen met Paypal, IDEAL en creditcard vooraf of contant, met PIN of met creditcard na de massage zelf.

4. Annulering
Gemaakte afspraken dienen uiterlijk een dag (24 uur) voor de behandeling telefonisch of via whatsapp te worden geannuleerd. Annuleert u later, dan brengen wij 80% van de kosten in rekening.

5. Cadeaubonnen
Cadeaubonnen kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld. Cadeaubonnen dienen in één keer besteed te worden. De geldigheid van een cadeaubon is 24 maanden na uitgiftedatum van de cadeaubon.

6. Intake en uw gezondheid
Is er sprake van medische klachten, bent u in behandeling bij een arts of specialist of gebruikt u medicijnen die het reactievermogen beïnvloeden dan dient u dit van tevoren door te geven. Geef het ook aan indien u allergisch bent, wij kunnen dan bepalen welke massageolie we wel/niet kunnen gebruiken. Zie ook deze pagina voor klachten die een reden kunnen zijn niet te masseren.

7. Aansprakelijkheid
Massage voor U is niet verantwoordelijk/aansprakelijk te stellen voor materiële en/of immateriële schade ontstaan voor, tijdens of na het behandelen.
Alle behandelingen die worden aangeboden door Massage voor U zijn geen medische behandelingen. Wanneer u zich laat behandelen bij Massage voor U is dit geheel op eigen risico.

8. Massage van kinderen en minderjarigen
Het is mogelijk voor kinderen of minderjarigen om gemasseerd te worden, wel is dit gebonden aan enkele voorwaarden. Zo moet er altijd een volwassene, ouder of voogd in de ruimte bij aanwezig zijn. Ouder en kind bepalen samen de grenzen van de massage. Wordt aan deze voorwaarden niet voldaan, dan masseren wij niet.

9. Geen erotische handelingen
Massage voor U is géén erotische massagepraktijk. Verzoeken in deze richting worden dan ook niet op prijs gesteld. Worden er tijdens of voorafgaand aan de massage toch seksueel getinte opmerkingen geplaatst of verzoeken gedaan, dan is de massage direct afgelopen en wordt U gevraagd te vertrekken. U bent dan alsnog het gehele bedrag van de massage schuldig. Bent u als man op zoek naar een erotische massage, dan kunt u terecht op deze site. Als vrouw op deze site.

 10. Privacy
Er worden gegevens van u vastgelegd bij aanmelden of als u contact met ons opneemt. Alles wat wij vastleggen en hoe wij met uw gegevens omgaan hebben wij opgenomen in ons privacybeleid.

10. Wijziging van de Algemene Voorwaarden
De Algemene Voorwaarden en de op de website vermelde informatie kunnen door Massage voor U ten allen tijde gewijzigd worden